VOOR PRIJZEN & BOEKINGEN VERWIJS IK U DOOR NAAR BOVENSTAANDE BUTTON: MAAK AFSPRAAK!


Download
Download hier onze informatie wat betreft de verplichte privacywetgeving 2018 om deze in te lezen.
VERWERKERKSOVEREENKOMST - PRIVACY WET.od
Open Office Writer 26.9 KB

ANNULEREN VAN DE AFSPRAAK KOSTELOOS 48 UUR VAN TE VOREN, IS DIT NIET HET GEVAL WORD ER 50% VAN DE BEHANDELING IN REKENING GEBRACHT.

In de salon kunt u alleen contant betalen, wisselen is mogelijk. (met uitzondering van trainingen & permanente make-up behandelingen, wat van te voren binnen dient te zijn).

- een vriendelijke herinnering voor alle lieve klanten: laat asjeblieft onnodig aanhang thuis, de salon is een rustige plek waar wij nauwkeurig en met veel concentratie de behandelingen uitvoeren. Kinderen meenemen naar je afspraak is dan ook niet toegestaan (kom je een keer in nood neem even contact met ons op), De studio is een 'gevaarlijke' plek voor kinderen. Vloeistoffen, zwaar intereieur & scherpe voorwerpen. Wij werken graag in alle veiligheid hopend op uw begrip. Liefs Paula Doff / Eigenaresse.

 

 

BEAUTY BY US - Brows, Lashes, Teeth whitening, SPMU & Visagie.

 

You are beautiful inside & out.          "Beauty By Us".

Voor alle nieuwe technieken & behandelingen bent u bij Beauty By Us aan het juiste adres! De salon staat voor kwaliteit & service en is continu in ontwikkeling om u de nieuwste trends op Beauty gebied aan te kunnen bieden. Trainingen & scholing houden ons scherp en zorgen ervoor dat u altijd tevreden de deur uitgaat. 

Beauty By Us

Dijkstraat 40-1

9901 AT Appingedam

Tel: 0627872489

Emailadres: info@beautysalonbeautybyus.nl