Wij bieden een ruim assortiment aan trainingen/masterclasses aan voor bedrijven of particulieren, ben je nog startende of al geruime tijd bekend in de beauty business maar toe aan een opfrissing dan ben je bij Beauty By Us aan het juiste adres. Met meerdere internationale titels op onze naam leren wij je alle kneepjes van het vak om ook jouw werk naar een top niveau te tillen! Klaar voor een nieuwe uitdaging? mail dan naar: info@beautysalonbeautybyus.nl voor de mogelijkheden.24-07-2022     ONE BY ONE WIMPEREXTENSIONS

30-08-2022    ALLE TRAININGEN MOGELIJK (3 plekken vrij).

05,06,07-09-2022   BASISOPLEIDING SPMU (3 plekken vrij).

20-09-2022    ALLE TRAININGEN MOGELIJK (3 plekken vrij).

08-11-2022    ALLE TRAININGEN MOGELIJK (3 plekken vrij).

14,15,16-11-2022    BASISOPLEIDING SPMU (3 plekken vrij).

06-12-2022    ALLE TRAININGEN MOGELIJK (3 plekken vrij).

 

 

 ONLINE TRAININGEN ZIJN OOK TE VOLGEN, DEZE KUNT U IN DE WEBSHOP AANSCHAFFEN! www.beautybyus-products.nl

 

 

Wij zijn officieel opleider van de volgende merken: Mrs Lash Lift, Browtycoon en natuurlijk onze eigen branding Beauty By Us. Voor overige informatie en/of vragen neem dan contact op via de mail: info@beautysalonBeautyByUs.nl Tevens zijn wij een erkend stage leerbedrijf.

TARIEVEN EN INFORMATIE

 

 

 

     BASIS LASH LIFT TRAINING €399,- Inclusief startpakket (twv €199,-) inclusief BTW.

 

De training bestaat uit: theorie en productkennis gevolgd door de praktijk werken op een model om de gehele behandeling Lash Lift te leren.

 

 

MASTERCLASS/PRE COMPETITION LASH LIFT €349,- Inclusief goodiebag inclusief BTW.

 

Deze training is geschikt voor de gecertificeerde lash lift styliste die de puntjes op de i wil zetten op zijn/haar werk. Je leert allerlei nieuwe tips & tricks binnen deze behandeling voor een nog spectaculairder resultaat! LET OP: Word alleen met het merk Mrs. lash lift gegeven.

 

Allround henna browstyling training €422,00  Inclusief startpakket henna en inclusief BTW.

 

Deze training is geschikt voor beginners of reeds ervaren brow stylisten. De training start met theorie gevolgd door werken op modellen in de praktijk. Inclusief startpakket henna.

 

 

  BASIS ONE BY ONE WIMPEREXTENSIONS TRAINING €465,- Inclusief startpakket (twv €209,50) inclusief BTW.

 

Dit is de basis training voor de beginnende wimperstylist. De one by one techniek word aangeleerd van begin tot einde, opvulbehandelingen en het verwijderen van wimperextensions. De training bevat theorie & praktijk en met het startpakket kan je tenminste 50 klanten voorzien van wimperextensions. Wij zijn officieel opleidster van het prachtige merk OH-MY-LASH en je krijgt als cursist je gehele carrière 10% korting in de webshop.  

 

 

 MASTERCLASS ONE BY ONE WIMPEREXTENSIONS TRAINING €350,- Inclusief startpakket en inclusief BTW.

 

De one by one techniek word compleet herhaald van begin tot einde, opvulbehandelingen en het verwijderen van wimperextensions. Ook worden persoonlijke puntjes aangekaard waar je al in de salon tegenaan loopt en verbeterd dienen te worden. We gaan dieper in op veel gemaakte fouten, betere retentie en productkennis. De training is voornamelijk praktijkgericht. Wij zijn officieel opleidster van het prachtige merk OH-MY-LASH en je krijgt als cursist je gehele carrière 10% korting in de webshop.  

 

 

 BASIS VOLUME WIMPEREXTENSIONS  TRAINING €435,- Inclusief startpakket (twv €122,50) inclusief BTW.

 

Dit is de basis training volume wimperextensions voor de ervaren wimperstylist. De one by one techniek moet aantoonbaar ervaring in zijn om deze training te kunnen volgen. De training bevat theorie & praktijk en met het startpakket kan je tenminste 25 klanten voorzien van wimperextensions. Wij zijn officieel opleidster van het prachtige merk OH-MY-LASH en je krijgt als cursist je gehele carrière 10% korting in de webshop.  

 

 

 MASTERCLASS VOLUME WIMPEREXTENSIONS TRAINING €393,- Inclusief startpakket en inclusief BTW.

 

De volume techniek word compleet herhaald van begin tot einde, opvulbehandelingen en het verwijderen van wimperextensions. Ook worden persoonlijke puntjes aangekaard waar je al in de salon tegenaan loopt en verbeterd dienen te worden. We gaan dieper in op veel gemaakte fouten, betere retentie en productkennis. De training is voornamelijk praktijkgericht. Wij zijn officieel opleidster van het prachtige merk OH-MY-LASH en je krijgt als cursist je gehele carrière 10% korting in de webshop.  

 

     

 

4 DAAGSE BASIS TRAINING SEMI PERMANENTE MAKEUP BROW OPLEIDING

 

Tijdens deze 4 daagse live opleiding + huiswerk opleiding leer je de basis voor perfecte Ombré/powder brows. De training bevat uitgebreide theorie en is bovendien enorm praktijk gericht, je gaat maar liefst 3 modellen behandelen tijdens de training met 3 verschillende technieken zodat jij direct allround en klant service gericht te werk gaat. Doordat je tijdens je basis training al 3 modellen gaat behandelen ga je een stuk zelfverzekerder de SPMU wereld in! 

 

- ombré brows met outline

- ombré brows zonder outline

- airy/powder brows

 

* browmapping met verschillende technieken

* praktijk 3 modellen

* theorie inclusief huiswerk

* anatomie

* kleurenleer

* latex oefeningen

* video materiaal/ondersteuning

* ondersteuning na de training

* inclusief lunch

* ggd & hygiëne richtlijnen

 

de training is in een kleine groep van maximaal 3 cursisten en onder begeleiding van Paula zelf. Na de training kan je altijd terugvallen dmv feedback en vragen bij onze supportgroep. 

 

inclusief startpakket exclusief pmu machine (vraag naar de mogelijkheden). PRIJS: €2999,- excl BTW (inclusief €3628,-) AANBETALING (non refundable) €500,-

 

 

PRIVE MASTERCLASS SEMI PERMANENTE MAKE-UP €1299,- exclusief BTW.

 

Dit is een 1 op 1 masterclass gericht op jouw behoeften, voor sommige stylisten is de persoonlijke aandacht net even wat zij nodig vinden om hun werk te verbeteren. Deze 1 daagse training is geschikt voor de al gevorderde en gecertificeerde Permanent make-up artiest. Er dient al ervaring te zijn met alle basis facetten van het Permanente make-up vak. Deze training wordt altijd aangepast vanuit de leerwensen en noden van onze cursisten. Ook zullen er tips en trucs worden gedeeld om uw resultaten perfecter te krijgen en behandelingen sneller te doen laten verlopen. In deze training staat persoonlijke begeleiding en aandacht centraal. 

 

 

 

 

Wil jij graag een training volgen? Schrijf je dan in via: info@beautysalonbeautybyus.nl

You are beautiful inside & out.          "Beauty By Us".

Voor alle nieuwe technieken & behandelingen bent u bij Beauty By Us aan het juiste adres! De salon staat voor kwaliteit & service en is continu in ontwikkeling om u de nieuwste trends op Beauty gebied aan te kunnen bieden. Trainingen & scholing houden ons scherp en zorgen ervoor dat u altijd tevreden de deur uitgaat. 

Beauty By Us

Dijkstraat 40-A

9901 AT Appingedam

Tel: 0627872489

Emailadres: info@beautysalonbeautybyus.nl