Wij bieden basis en masterclasses aan op semi permanente make-up gebied, ben je nog startende of al geruime tijd bekend in de beauty business maar toe aan een opfrissing dan ben je bij Beauty By Us aan het juiste adres. Met meerdere internationale titels op onze naam leren wij je alle kneepjes van het vak om ook jouw werk naar een top niveau te tillen! Klaar voor een nieuwe uitdaging? Schrijf je in via: info@beautysalonbeautybyus.nl voor de mogelijkheden.


ALLE  GEPLANDE DATA TRAININGEN VOOR DIT JAAR STAAN VOLGEBOEKT. HEB JE INTERESSE IN EEN OPLEIDING NOG VOOR DIT JAAR GELIEVE TE MAILEN OM EEN PASSENDE DATUM VAST TE LEGGEN: INFO@BEAUTYSALONBEAUTYBYUS.NL 08-05-2023 en 09-05-2023 basis of masterclass PMU opleiding   VOLGEBOEKT

22-05-2023 en 23-05-2023 basis of masterclass PMU opleiding     VOLGEBOEKT

05-06-2023 masterclass PMU opleiding

19-05-2023 en 20-05-2023 basis of masterclass PMU opleiding     VOLGEBOEKT

03-07-2023 en 04-07-2023 basis of masterclass PMU opleiding   VOLGEBOEKT

10-07-2023 en 11-07-2023 basis of masterclass PMU opleiding   VOLGEBOEKT

 

 

 ONLINE TRAININGEN ZIJN OOK TE VOLGEN, DEZE KUNT U IN DE WEBSHOP AANSCHAFFEN! www.beautybyus-products.nl

 

 

Een opleiding word 1:1 gegeven en is dus een privé opleiding. Wij geven geen groepsopleidingen. Zo kunnen wij de beste kwaliteit, aandacht en focus op alleen jou richten voor het allerbeste vakresultaat.


Een masterclass bestaat uit 1 dag en een basis opleiding uit 3 dagen (waaronder een terugkomdag) bij de basis opleiding ontvang je van te voren huiswerk, theorie en beeldmateriaal om goed voorbereid aan te komen op de opleiding. 

TARIEVEN EN INFORMATIE

 

 

 

         

 

     

 

3 DAAGSE PRIVÉ TRAINING SEMI PERMANENTE MAKEUP 

BROW OF LIP PIGMENTATIE OPLEIDING INCLUSIEF TERUGKOMDAG

 

Tijdens deze 3 daagse privé opleiding + huiswerk opleiding leer je de basis voor perfecte Ombré/powder brows of lip pigmentatie. De training bevat uitgebreide theorie en is bovendien enorm praktijk gericht, inclusief meerdere live modellen, zodat jij direct allround en klant service gericht te werk gaat. Doordat je tijdens je basis training al meerdere modellen gaat behandelen ga je een stuk zelfverzekerder de SPMU wereld in! 

 

- ombré brows met outline

- ombré brows zonder outline

- airy/powder brows


- ombré lips 

- lipblush

 

* browmapping met verschillende technieken

* praktijk 3 modellen

* theorie inclusief huiswerk

* anatomie

* kleurenleer

* latex oefeningen

* video materiaal/ondersteuning

* ondersteuning na de training

* inclusief lunch

* ggd & hygiëne richtlijnen

 

de training word privé gegeven door Paula. Na de training kan je altijd terugvallen dmv feedback en vragen bij onze supportgroep + de supportgroep via whatsapp.

 

inclusief startpakket exclusief pmu machine (vraag naar de mogelijkheden). PRIJS: €2999,- excl BTW (inclusief €3628,-) AANBETALING (non refundable) €500,-

 

 

1 DAG PRIVE MASTERCLASS SEMI PERMANENTE MAKE-UP 

LIP OF WENKBRAUW PIGMENTATIE €1299,- exclusief BTW.

 

Dit is een 1 op 1 masterclass gericht op jouw behoeften, voor sommige stylisten is de persoonlijke aandacht net even wat zij nodig vinden om hun werk te verbeteren. Deze 1 daagse training is geschikt voor de al gevorderde en gecertificeerde Permanent make-up artiest. Er dient al ervaring te zijn met alle basis facetten van het Permanente make-up vak. Deze training wordt altijd aangepast vanuit de leerwensen en noden van onze cursisten. Ook zullen er tips en trucs worden gedeeld om uw resultaten perfecter te krijgen en behandelingen sneller te doen laten verlopen. In deze training staat persoonlijke begeleiding en aandacht centraal. 

 

 

 

 

Wil jij graag een training volgen? Schrijf je dan in via: info@beautysalonbeautybyus.nl

You are beautiful inside & out.          "Beauty By Us".

Voor alle nieuwe technieken & behandelingen bent u bij Beauty By Us aan het juiste adres! De salon staat voor kwaliteit & service en is continu in ontwikkeling om u de nieuwste trends op Beauty gebied aan te kunnen bieden. Trainingen & scholing houden ons scherp en zorgen ervoor dat u altijd tevreden de deur uitgaat. 

Beauty By Us

Dijkstraat 40-A

9901 AT Appingedam

Tel: 0627872489

Emailadres: info@beautysalonbeautybyus.nl