Wij bieden een ruim assortiment aan trainingen/masterclasses aan voor bedrijven of particulieren, ben je nog startende of al geruime tijd bekend in de beauty business maar toe aan een opfrissing dan ben je bij Beauty By Us aan het juiste adres. Met meerdere internationale titels op onze naam leren wij je alle kneepjes van het vak om ook jouw werk naar een top niveau te tillen! Klaar voor een nieuwe uitdaging? mail dan naar: info@beautysalonbeautybyus.nl voor de mogelijkheden.

 

MOMENTEEL IS DIT NIET UP TO DATE VANWEGE COVID-19, ZODRA ER MEER DUIDELIJKHEID IS GAAN WIJ EEN HERINPLANNING MAKEN!                                   

Vanwege covid-19 zullen wij 2021 opnieuw gaan inplannen/extra data toevoegen. Dit komt nog online zodra we meer zekerheid hebben.

 


11-04-2021     ONE BY ONE BASIS WIMPEREXTENSIONS TRAINING (nog 1 plek vrij).

19-04-2021    BASIS OF MASTERCLASS LASH LIFT. (Nog 1 plek vrij).

25-04-2021    HENNA BROW TRAINING (nog 1 plek vrij).

 

 ONLINE TRAININGEN ZIJN OOK TE VOLGEN, DEZE KUNT U IN DE WEBSHOP AANSCHAFFEN! www.beautybyus-products.nl

 

 

Wij zijn officieel opleider van de volgende merken: Mrs Lash Lift & SPMU COUTURE. Voor overige informatie en/of vragen neem dan contact op via de mail: info@beautysalonBeautyByUs.nl Tevens zijn wij een erkend stage leerbedrijf.

www.spmucouture.nl

www.mrslashlift.nl

TARIEVEN EN INFORMATIE

 

 

 

 

LASH LIFT TRAINING €399,- Inclusief startpakket (twv €199,-) inclusief BTW.

De training bestaat uit: theorie en productkennis gevolgd door de praktijk werken op een model om de gehele behandeling Lash Lift te leren.

 

MASTERCLASS/PRE COMPETITION LASH LIFT €349,- Inclusief goodiebag inclusief BTW.

Deze training is geschikt voor de gecertificeerde lash lift styliste die de puntjes op de i wil zetten op zijn/haar werk. Je leert allerlei nieuwe tips & tricks binnen deze behandeling voor een nog spectaculairder resultaat! LET OP: Word alleen met het merk Mrs. lash lift gegeven.


ALLROUND HENNA BROW TRAINING €422,- Inclusief startpakket (twv €199,-) inclusief BTW.

De training bestaat uit: theorie en productkennis gevolgd door de praktijk werken op een model om de gehele behandeling henna brows te leren.


 

  ONE BY ONE WIMPEREXTENSIONS BASIS TRAINING €465,- Inclusief startpakket (twv €209,50) inclusief BTW.

Dit is de basis training voor de beginnende wimperstylist. De one by one techniek word aangeleerd van begin tot einde, opvulbehandelingen en het verwijderen van wimperextensions. De training bevat theorie & praktijk en met het startpakket kan je tenminste 50 klanten voorzien van wimperextensions. Wij zijn officieel opleidster van het prachtige merk OH-MY-LASH en je krijgt als cursist je gehele carrière 10% korting in de webshop.  

 

 

 ONE BY ONE WIMPEREXTENSIONS MASTERCLASS TRAINING €350,- Inclusief startpakket en inclusief BTW.

De one by one techniek word compleet herhaald van begin tot einde, opvulbehandelingen en het verwijderen van wimperextensions. Ook worden persoonlijke puntjes aangekaard waar je al in de salon tegenaan loopt en verbeterd dienen te worden. We gaan dieper in op veel gemaakte fouten, betere retentie en productkennis. De training is voornamelijk praktijkgericht. Wij zijn officieel opleidster van het prachtige merk OH-MY-LASH en je krijgt als cursist je gehele carrière 10% korting in de webshop.  

 

 

 VOLUME WIMPEREXTENSIONS BASIS TRAINING €435,- Inclusief startpakket (twv €122,50) inclusief BTW.

 

Dit is de basis training volume wimperextensions voor de ervaren wimperstylist. De one by one techniek moet aantoonbaar ervaring in zijn om deze training te kunnen volgen. De training bevat theorie & praktijk en met het startpakket kan je tenminste 25 klanten voorzien van wimperextensions. Wij zijn officieel opleidster van het prachtige merk OH-MY-LASH en je krijgt als cursist je gehele carrière 10% korting in de webshop.  

 

 

 VOLUME WIMPEREXTENSIONS MASTERCLASS TRAINING €393,- Inclusief startpakket en inclusief BTW.

 

De volume techniek word compleet herhaald van begin tot einde, opvulbehandelingen en het verwijderen van wimperextensions. Ook worden persoonlijke puntjes aangekaard waar je al in de salon tegenaan loopt en verbeterd dienen te worden. We gaan dieper in op veel gemaakte fouten, betere retentie en productkennis. De training is voornamelijk praktijkgericht. Wij zijn officieel opleidster van het prachtige merk OH-MY-LASH en je krijgt als cursist je gehele carrière 10% korting in de webshop.  

 

 

SEMI PERMANENTE MAKE-UP BASISOPLEIDING

€4400,- Exclusief BTW Inclusief startpakket EN INCLUSIEF APPARAAT of 

€2600,- Exclusief BTW Inclusief startpakket ZONDER APPARAAT.

Tijdens deze 4 daagse training Inclusief 1 terugkomdag leer je alle basis facetten voor de spmu ombre/powder brows. Er is geen specifieke wens voor een vooropleiding maar dit is wel een pre, eventueel henna of browshapen is een goede basis om vooralsnog te hebben gevolgd maar nogmaals niet verplicht.

 

 

MASTERCLASS SEMI PERMANENTE MAKE-UP €999,- exclusief BTW.

Deze 1 daagse training is geschikt voor de al gevorderde en gecertificeerde Permanent make-up artiest. Er dient al ervaring te zijn met alle basis facetten van het Permanente make-up vak. Deze training wordt altijd aangepast vanuit de leerwensen en noden van onze cursisten. Ook zullen er tips en trucs worden gedeeld om uw resultaten perfecter te krijgen en behandelingen sneller te doen laten verlopen. In deze training staat persoonlijke begeleiding en aandacht centraal. 

 

 

PRIVE MASTERCLASS SEMI PERMANENTE MAKE-UP €1299,- exclusief BTW.

 

Dit is een 1 op 1 masterclass gericht op jouw behoeften, voor sommige stylisten is de persoonlijke aandacht net even wat zij nodig vinden om hun werk te verbeteren. Deze 1 daagse training is geschikt voor de al gevorderde en gecertificeerde Permanent make-up artiest. Er dient al ervaring te zijn met alle basis facetten van het Permanente make-up vak. Deze training wordt altijd aangepast vanuit de leerwensen en noden van onze cursisten. Ook zullen er tips en trucs worden gedeeld om uw resultaten perfecter te krijgen en behandelingen sneller te doen laten verlopen. In deze training staat persoonlijke begeleiding en aandacht centraal. 

 

 

 

Wil jij graag een training volgen? Schrijf je dan in via: info@beautysalonbeautybyus.nl

You are beautiful inside & out.          "Beauty By Us".

Voor alle nieuwe technieken & behandelingen bent u bij Beauty By Us aan het juiste adres! De salon staat voor kwaliteit & service en is continu in ontwikkeling om u de nieuwste trends op Beauty gebied aan te kunnen bieden. Trainingen & scholing houden ons scherp en zorgen ervoor dat u altijd tevreden de deur uitgaat. 

Beauty By Us

Dijkstraat 40-A

9901 AT Appingedam

Tel: 0627872489

Emailadres: info@beautysalonbeautybyus.nl