Henna brow 

 

Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen geverfd met een intensievere en meer dekkend,

100& natuurlijk henna product, geharst/geëpileerd en een mooie finishing touch door middel

van brow make-up & brow gel. Henna heeft een duurzaamheid van 6 weken in de wenkbrauwharen

en een kleuring van 1-14 dagen op de huid afhankelijk van onder andere huidtype.

 

 

One by One wimperextensions:

 

Bij deze behandeling worden op alle natuurlijke wimperharen, 1 voor 1 extensions geplaatst. Wij kijken hierbij naar de draagkracht van de natuurlijke wimpers, styling van het gezicht & wensen van de klant. Wij passen dan ook op elke klant andere diktes, krullen en lengtes toe zodat dit persoonlijk is afgestemd. Het word aangeraden om de extensions te verzorgen met onze reinigingsfoam om de natuurlijke wimpers schoon & gezond te houden. Wil je de extensions bijhouden raden we aan deze tussen de 2-3 week op te vullen aangezien de wimpercyclus door blijft gaan & er dagelijks nieuwe haartjes bijkomen en oude uitvallen.

 

 Volume wimperextensions:

 

Bij deze behandeling worden op alle natuurlijke wimperharen, 2 of meer extensions geplaatst voor een vollere look, de haartjes zijn dunner dan de one by one voor een zachter natuurlijker resultaat. Wij kijken hierbij naar de draagkracht van de natuurlijke wimpers, styling van het gezicht & wensen van de klant. Wij passen dan ook op elke klant andere diktes, krullen en lengtes toe zodat dit persoonlijk is afgestemd. Het word aangeraden om de extensions te verzorgen met onze reinigingsfoam om de natuurlijke wimpers schoon & gezond te houden. Wil je de extensions bijhouden raden we aan deze tussen de 2-3 week op te vullen aangezien de wimpercyclus door blijft gaan & er dagelijks nieuwe haartjes bijkomen en oude uitvallen.

 

 

Lash lifting:

 

Bij deze behandeling worden de natuurlijke wimperharen gekruld/omhoog geplaatst en eventueel geverfd. Dit geeft een nog mooier resultaat dan een standaard wimperkruller met een aanhoudend resultaat van ongeveer 6-8 weken. Deze behandeling vergt geen onderhoud en er mag oogmake-up worden gebruikt.

 (Semi) permanente make-up - Vegas Brows:

 

Bij deze behandeling worden er door middel van een poedertechniek pigment de huid in de bovenste huidlaag aangebracht voor een bijna make-up effect. De vegas brows zijn super strak & super gepigmenteerd. De behandeling is nagenoeg pijnloos, vooraf word een intake formulier ondertekent, vorm/kleur etc. besproken vooraf de behandeling start. Elke vorm van semi permanente make-up dient ongeveer jaarlijks bij te worden gewerkt om optimaal kleurbehoud etc. te behouden. het aanraden is tussen de 1-2 jaar naar leefomstandigheden (veel buiten/zon) en onder andere huidtype. LET OP: spmu betekent niet dat je GEEN onderhoud meer hebt maar laag in onderhoud. Het weghalen van de haartjes rondom de wenkbrauwen zou nog steeds structureel moeten gebeuren & bij lichte haartypen de haartjes eventueel nog geverfd worden. spmu is GEEN tattoo en zal nooit op de huid liggen zoals normale make-up dit doet,voor dit effect zou je altijd nog een poedertje/potloodje erover heen kunnen plaatsen. wij staan voor natuurlijke wenkbrauwen & geen 'viltstiftwenkbrauwen'. - geschikt voor elke huidtype

 

 (Semi) permanente make-up - Ombré techniek:

 

Bij deze behandeling word er pigment in de bovenste huidlaag aangebracht met een zacht verloop in het begin van de wenkbrauwen naar het steeds donker worden van de wenkbrauwen naar het staartje toe. Deze techniek geeft een zacht make-up effect.  De behandeling is nagenoeg pijnloos, vooraf word een intake formulier ondertekent, vorm/kleur etc. besproken vooraf de behandeling start. Elke vorm van semi permanente make-up dient ongeveer jaarlijks bij te worden gewerkt om optimaal kleurbehoud etc. te behouden. het aanraden is tussen de 1-2 jaar naar leefomstandigheden (veel buiten/zon) en onder andere huidtype.LET OP: spmu betekent niet dat je GEEN onderhoud meer hebt maar laag in onderhoud. Het weghalen van de haartjes rondom de wenkbrauwen zou nog steeds structureel moeten gebeuren & bij lichte haartypen de haartjes eventueel nog geverfd worden. spmu is GEEN tattoo en zal nooit op de huid liggen zoals normale make-up dit doet,voor dit effect zou je altijd nog een poedertje/potloodje erover heen kunnen plaatsen. wij staan voor natuurlijke wenkbrauwen & geen 'viltstiftwenkbrauwen'. - geschikt voor alle huidtypen

 

 (Semi) permanente make-up - Combinatie techniek:

 

Bij deze behandeling worden beide technieken samengevoegd, hairstroke en schaduwtechniek. In de bovenste huidlaag worden hairstrokes toegepast en daartussen opgevuld met schaduw zodat ze iets voller lijken dan de hairstroke techniek alleen maar wel levensecht eruitzien. De behandeling is nagenoeg pijnloos, vooraf word een intake formulier ondertekent, vorm/kleur etc. besproken vooraf de behandeling start. Elke vorm van semi permanente make-up dient ongeveer jaarlijks bij te worden gewerkt om optimaal kleurbehoud etc. te behouden. het aanraden is tussen de 1-2 jaar naar leefomstandigheden (veel buiten/zon) en onder andere huidtype.LET OP: spmu betekent niet dat je GEEN onderhoud meer hebt maar laag in onderhoud. Het weghalen van de haartjes rondom de wenkbrauwen zou nog steeds structureel moeten gebeuren & bij lichte haartypen de haartjes eventueel nog geverfd worden. spmu is GEEN tattoo en zal nooit op de huid liggen zoals normale make-up dit doet,voor dit effect zou je altijd nog een poedertje/potloodje erover heen kunnen plaatsen. wij staan voor natuurlijke wenkbrauwen & geen 'viltstiftwenkbrauwen'.

 - geschikt voor de droge tot normale huidtype

 

Dit is een kleine greep uit onze behandelingen, 

heeft u nog vragen horen wij het graag. Beauty By Us.

 

 

Wimperextensions/Wimperlifting heb jij 1 van deze behandelingen geboekt zorg er dan voor dat je zonder oogmake-up op de afspraak komt. + het liefst 24 uur van te voren geen oogmake-up te hebben gedragen voor een optimale retentie. Ben je een vaste wimperextensions klant, dan is de lash foam geen overbodige luxe - reinig je wimpers 4-6 keer in de week zodat de retentie (hechting) van de extensions optimaal is, zo kan je immers je opvulbehandelingen zelfs een weekje later inplannen, uiteraard is hiermee ook optimale hygiëne gewaarborgd. Ook dien je voor elke opvulbehandeling met de lash foam te reinigen, zo is de garantie alleen van toepassing. De lash foam inclusief borsteltje is te koop in de salon, daar kunnen we je ook nog meer advies & tips geven.

Voor elke wenkbrauwbehandeling is het verstandig om de wenkbrauwen te laten groeien voor een optimaal resultaat. Het liefst 3-6 week.

Bij zwangerschap/hormonen/ziektes kunnen behandelingen minder goed uitpakken dan normaliter, vraag altijd of de behandeling naar keuze zin heeft met betrekking tot hormonen. Tijdens het geven van borstvoeding word er geen permanente make-up toegepast houdt hier rekening mee tijdens het inplannen. Bij verschillende aandoeningen/ziektes dient men eerst de arts te raadplegen wanneer u een permanente make-up behandeling overweegt. Bij het uitkiezen van een PMU techniek kan het zijn dat deze niet geschikt is voor uw huid of tijdens de intake kan blijken dat u helemaal geen geschikte kandidaat bent voor PMU door uw huidtype/huidaandoening. Mocht 1 van deze gevallen voorkomen zullen wij altijd het beste advies geven & wanneer niet mogelijk is ontvangt u direct de aanbetaling terug. Immers willen wij alleen maar tevreden klanten en geen teleurstellingen doordat een behandeling niet uitgevoerd kan worden.

Heb je allergien waar je zelf vanaf weet? meld dit altijd alvorens we een behandeling starten!

 

You are beautiful inside & out.          "Beauty By Us".

Voor alle nieuwe technieken & behandelingen bent u bij Beauty By Us aan het juiste adres! De salon staat voor kwaliteit & service en is continu in ontwikkeling om u de nieuwste trends op Beauty gebied aan te kunnen bieden. Trainingen & scholing houden ons scherp en zorgen ervoor dat u altijd tevreden de deur uitgaat. 

Beauty By Us

Dijkstraat 40-A

9901 AT Appingedam

Tel: 0627872489

Emailadres: info@beautysalonbeautybyus.nl