Henna brow:

 

Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen geverfd met henna, geharst/geëpileerd

en een mooie finishing touch door middel van brow make-up & brow gel. Henna heeft

een duurzaamheid van 6 weken in de wenkbrauwharen en een kleuring van 1-14 dagen

op de huid afhankelijk van onder andere huidtype.

 

Henna brow - browtastic:

 

Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen geverfd met een intensievere en meer dekkend,

100& natuurlijk henna product, geharst/geëpileerd en een mooie finishing touch door middel

van brow make-up & brow gel. Henna heeft een duurzaamheid van 6 weken in de wenkbrauwharen

en een kleuring van 1-14 dagen op de huid afhankelijk van onder andere huidtype.

 

 

Visagie:

 

Er kan een keuze gemaakt worden uit bruidsmake-up en gala make-up maar uiteraard is geen enkele gelegenheid onmogelijk. Heeft u dus een feestje, bruiloft of een andere gelegenheid kunnen wij u voorzien van de juiste make-up afgestemd voor de gelegenheid waar u naartoe gaat. Meerdere personen zijn in overleg mogelijk.

 

One by One wimperextensions:

 

Bij deze behandeling worden op alle natuurlijke wimperharen, 1 voor 1 extensions geplaatst. Wij kijken hierbij naar de draagkracht van de natuurlijke wimpers, styling van het gezicht & wensen van de klant. Wij passen dan ook op elke klant andere diktes, krullen en lengtes toe zodat dit persoonlijk is afgestemd. Het word aangeraden om de extensions te verzorgen met onze reinigingsfoam om de natuurlijke wimpers schoon & gezond te houden. Wil je de extensions bijhouden raden we aan deze tussen de 2-3 week op te vullen aangezien de wimpercyclus door blijft gaan & er dagelijks nieuwe haartjes bijkomen en oude uitvallen.

 

 Volume wimperextensions:

 

Bij deze behandeling worden op alle natuurlijke wimperharen, 2 of meer extensions geplaatst voor een vollere look, de haartjes zijn dunner dan de one by one voor een zachter natuurlijker resultaat. Wij kijken hierbij naar de draagkracht van de natuurlijke wimpers, styling van het gezicht & wensen van de klant. Wij passen dan ook op elke klant andere diktes, krullen en lengtes toe zodat dit persoonlijk is afgestemd. Het word aangeraden om de extensions te verzorgen met onze reinigingsfoam om de natuurlijke wimpers schoon & gezond te houden. Wil je de extensions bijhouden raden we aan deze tussen de 2-3 week op te vullen aangezien de wimpercyclus door blijft gaan & er dagelijks nieuwe haartjes bijkomen en oude uitvallen.

 

 

LVL Wimperlifting:

 

Bij deze behandeling worden de natuurlijke wimperharen gekruld/omhoog geplaatst en eventueel geverfd. Dit geeft een nog mooier resultaat dan een standaard wimperkruller met een aanhoudend resultaat van ongeveer 6-8 weken. Deze behandeling vergt geen onderhoud en er mag oogmake-up worden gebruikt.

 

(Semi) permanente make-up - Hairstroke techniek:

 

Bij deze behandeling worden er door middel van ultra dunne streepjes pigment de huid in de bovenste huidlaag aangebracht om zo de illusie van levensechte wenkbrauwen gegeven. De 'haartjes' worden in een levensecht haarpatroon geplaatst op elke klant persoonlijk afgestemd. De behandeling is nagenoeg pijnloos, vooraf word een intake formulier ondertekent, vorm/kleur etc. besproken vooraf de behandeling start. Elke vorm van semi permanente make-up dient ongeveer jaarlijks bij te worden gewerkt om optimaal kleurbehoud etc. te behouden. het aanraden is tussen de 1-3 jaar naar leefomstandigheden (veel buiten/zon) en onder andere huidtype.

 

(Semi) permanente make-up - Ombré techniek:

 

Bij deze behandeling word er pigment in de bovenste huidlaag aangebracht met een zacht verloop in het begin van de wenkbrauwen naar het steeds donker worden van de wenkbrauwen naar het staartje toe. Deze techniek geeft een zacht make-up effect en is iets minder natuurlijk dan de hairstroke techniek.  De behandeling is nagenoeg pijnloos, vooraf word een intake formulier ondertekent, vorm/kleur etc. besproken vooraf de behandeling start. Elke vorm van semi permanente make-up dient ongeveer jaarlijks bij te worden gewerkt om optimaal kleurbehoud etc. te behouden. het aanraden is tussen de 1-3 jaar naar leefomstandigheden (veel buiten/zon) en onder andere huidtype.

 

 

(Semi) permanente make-up - Combinatie techniek:

 

Bij deze behandeling worden beide technieken samengevoegd, hairstroke en schaduwtechniek. In de bovenste huidlaag worden hairstrokes toegepast en daartussen opgevuld met schaduw zodat ze iets voller lijken dan de hairstroke techniek alleen maar wel levensecht eruitzien. De behandeling is nagenoeg pijnloos, vooraf word een intake formulier ondertekent, vorm/kleur etc. besproken vooraf de behandeling start. Elke vorm van semi permanente make-up dient ongeveer jaarlijks bij te worden gewerkt om optimaal kleurbehoud etc. te behouden. het aanraden is tussen de 1-3 jaar naar leefomstandigheden (veel buiten/zon) en onder andere huidtype.

 

Dit is een kleine greep uit onze behandelingen, 

heeft u nog vragen horen wij het graag. Beauty By Us.

 

 

You are beautiful inside & out.          "Beauty By Us".

Voor alle nieuwe technieken & behandelingen bent u bij Beauty By Us aan het juiste adres! De salon staat voor kwaliteit & service en is continu in ontwikkeling om u de nieuwste trends op Beauty gebied aan te kunnen bieden. Trainingen & scholing houden ons scherp en zorgen ervoor dat u altijd tevreden de deur uitgaat. 

Beauty By Us

Dijkstraat 40-1

9901 AT Appingedam

Tel: 0627872489

Emailadres: info@beautysalonbeautybyus.nl