Welcome

Benelux Brow Contest 2019!

 

Hi everybody! Het is zover de tweede editie Benelux brow contest is van start, editie 2019! Ik hoop er weer een mooie editie van te maken samen met alle sponsoren, juryleden & natuurlijk alle getalenteerde deelnemers! Op deze pagina vind je alle informatie wat betrekking tot de online wedstrijd en alles wat erbij komt kijken. Heb je nog vragen? Mail dan naar: info@beautysalonbeautybyus.nl

 

 

Most important: 

 

- Per deelname: €50,00

- Inschrijven tot: 15-09-2019

- Deadline/inzenddatum: 30-09-2019

- Mailadres: info@beautysalonbeautybyus.nl

 


VOLG ALLE ONTWIKKELINGEN OP ONDERSTAANDE INSTAGRAM PAGE!

Categorieën

 

1.     Natural brows (normale verf toegestaan).

2.     Ombre brows (normale & henna verf toegestaan)

3.     Full/dark brows (henna toegestaan).

4.     Brow art (Be creative).

 

 

 

 

- Junior = tot 1 jaar ervaring.

- Master = 1 tot 3 jaar ervaring.

- Expert = meer dan 3 jaar ervaring of trainer.

Inschrijven

 

Wil jij graag je skills laten zien? Schrijf je dan snel in om verzekerd te zijn van jouw deelname, gegevens vind je hieronder:

 

Mail een kopie van je eerste certificaat + je gegevens (Naam, adres, categorie en ervaring), elke deelnemer ontvangt een deelnemer certificaat na afloop.

 

- Bedrag: €50,00 per (categorie) deelname

- Op naam van: Beauty By Us

- Rekeningnummer: NL74RABO0309819342

- Onder vermelding van: Brow contest 2019, naam, categorie en ervaring.

Foto inzendingen

 

Voor elke categorie waarin je meedoet mag je 4-8 foto's insturen. Let op dat deze van goede en scherpe kwaliteit zijn photoshop niet toegestaan. Voor en na foto's zijn vereist zodat we echt de transformatie kunnen beoordelen. voor de voor en na foto's willen wij minimaal zien:

 

 

 

- close up wenkbrauw links (before en after)

- close up wenkbrauwen rechts (before en after)

- full face foto, gehele gezicht (before en after).


Natural  Brows


Hierbij is echt het minst bewerkelijke toegestaan, denk hierbij alleen aan het shapen door middel van: waxen, epileren, epileren met touw, trimmen/knippen. Er is enkel een highlighter toegestaan en een natural brow gel zonder kleur!

Ombre brows


Hierbij is het de bedoeling dat je gaat spelen met de overloop van kleur, echt als een ombre brow die zacht en licht begint en eindigt in een donkere en volle wenkbrauw. Hierbij mag je henna of gewone verf gebruiken en tevens brow make-up gebruiken.   


Full / dark brows 


Bij de donkere en volle wenkbrauwen zijn de blonde dames helaas al niet toegestaan, we zijn hierbij echt op zoek naar modellen die van zichzelf enorm volle en dus donkere wenkbrauwen hebben die alleen nog geshaped hoeven te worden in de perfecte vorm, eventueel mag dit geverfd worden en aangezet met make-up maar zoveel mogelijk de volheid van de natuurlijke wenkbrauw moet worden aangehouden. 

Brow art 


Brow art moet echt kunst zijn! Niet alleen de wenkbrauwen mogen bewerkt worden zoals je wilt, maar een oogmake-up is hierbij ook toegestaan (voor de full face foto zelfs het hele gezicht). Niets is gek genoeg, laat je geest de vrije loop & ontwerp iets unieks! Gekke kleuren, glitters etc. be creative!


CRITERIA LIJST:

 

 • – Clean work! Geen vuiltjes rondom en in de foto wat kan afleiden van de wenkbrauwen. 10 punten in totaal te behalen. 
 • – Alle overtollige haren zijn compleet weggehaald, dus geen donshaartjes etc. wat eigenlijk nog weggehaald hoorden te worden. 10 punten in totaal te behalen.
 • – Voldoen jouw foto's aan de juiste categorie & heb je deze juist uitgevoerd. 10 punten in totaal te behalen. 
 • – Is er de juiste verf/make-up/kleur etc. aangebracht ten aanzien van het model. 10 punten in totaal te behalen. 
 • – Is de juiste wenkbrauw vorm voor jouw model toegepast. 10 punten in totaal te behalen. 
 • – Zijn er niet teveel natuurlijke haren weggehaald in vergelijking tot de before foto, oftewel over geëpileerd. 10 punten in totaal te behalen. 
  – Is er een goede overgang, zoals de richtlijnen een wenkbrauw wat breder, begint & in een staartje eindigt. Geen hakken of 'slechte lijn' in de wenkbrauw. 10 punten in totaal te behalen.
 • – Zijn de beginpunten, eindpunten & de 'arch/boog' op de juiste plaats. 10 punten in totaal te behalen. 
 • – Zijn de foto's duidelijk en is de gehele wenkbrauw duidelijk te zien op de foto. 10 punten in totaal te behalen. 
 • – Symmetrie, Let erop dat beide wenkbrauwen symmetrisch aan elkaar zijn, dit geldt voor het gehele plaatje inclusief het stylen van de wenkbrauwen. 10 punten in totaal te behalen. 
 •  
  Een totaalscore van 100 punten kan worden behaald.
  •  

Op dit moment zijn we volop in de ontwikkelingen wat betreft de sponsoring + juryleden. Alle nieuwe ontwikkelingen zal je op deze pagina vinden dus stay tuned! 

 

 

Ben je geïnteresseerd om te sponsoren mail dan naar: info@beautysalonbeautybyus.nl

 

 

Het allerbelangrijkste:

use your talent & enjoy!

SPONSOREN TOT NU TOE:

You are beautiful inside & out.          "Beauty By Us".

Voor alle nieuwe technieken & behandelingen bent u bij Beauty By Us aan het juiste adres! De salon staat voor kwaliteit & service en is continu in ontwikkeling om u de nieuwste trends op Beauty gebied aan te kunnen bieden. Trainingen & scholing houden ons scherp en zorgen ervoor dat u altijd tevreden de deur uitgaat. 

Beauty By Us

Dijkstraat 40-1

9901 AT Appingedam

Tel: 0627872489

Emailadres: info@beautysalonbeautybyus.nl